Omletă pufoasă
V-ați săturat de omleta clasică sau ouă ochi vă propun o altă variată perfectă pentru mic dejun.
Intotdeauna imi place să experimentez în bucătărie și de ceva timp vazusem acest virus pe net care ma intrigat si pe mine, zic acum e momentul potrivit.
Ingrediente:
• 3 ouă
• 2 lingura de smantana sau lapte
• Sare
Incepem cu separarea albuselor de gălbenuș, albusurile se bat spumă cu praful de sare. In acest timp amestecăm bine gălbenușurile si le punem in tigaia bine încălzită cu putin ulei, dăm focul la minim si lăsăm sub capat până este gata.
Dupa care adaugam albusurile noastre spuma deasupra o nivelam bine si o lăsăm iarăși sub capac 3-4 minute, dacă spuma nu se mai lipeste de spatula inseamna că este gata. Aducem parte peste parte vedeti in poză si este gata pentru servire.
Simplu, usor si gustos.
No comments:
Post a Comment